K_Mazur Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Sprzedam kompletny zestaw do wykonania bardzo mocno doposażonego Mi-24 w 1/72. Z dodatków można pootwierać praktycznie całego Hinda, a dzięki dodatkowym elementom możliwe jest również wykonanie wersji Mi-24D. W zestawie: • Zvezda Mi-24 1/72 • Eduard Mi-24V Hind E Exterior • Quinta Studio – wnętrze 3D • Quinta Studio – vacuformed canopy • ResKit – koła do Mi-24 • Montex Decals – Mi-24D/W, polskie malowania • Quickboost – anteny • Eduard Brassin – Falanga 9M17P • Eduard Brassin – wyrzutnie UB-32 • HELI Resin Kits – Oil Cooler Set • HELI Resin Kits – Auxiliary Power Unit & Main Hydraulic Block • ResKit – elementy/uchwyty uzbrojenia • Metallic Details – główny wirnik • Black Dog – silnik Mi-24 • MH Models – zestaw upgrade • ResKit – pylony • HELI Resin Kits – Air-Condition Compartment & Ammo Box Set 1/72 Dodatkowo w gratisie: • kółka Metallic Details, • konwersja do wersji Mi-24D z zestawu Eduarda, • dodatkowe maski Montex. Model ma 4 części wycięte z ramek, ale wszystkie znajdują się w woreczku i są dołączone do zestawu. Pudełko jest lekko poturbowane – zestaw przeleżał trochę w szafie, natomiast zawartość jest zachowana. Uwaga dotycząca HELI Air-Condition Compartment & Ammo Box: zestaw 1/72 znajduje się w pudełku opisanym jako 1/48. Błąd przy pakowaniu/wysyłce od producenta – w środku jest właściwy zestaw 1/72. Cena: 450 zł z wysyłką po mojej stronie. Świetny pakiet dla kogoś, kto chce zrobić naprawdę mocno rozbudowanego Hinda bez kompletowania dodatków oraz odtworzyć wersje D. Pozdrawiam i zapraszam do zakup Edytowane wczoraj o 16:38 przez K_Mazur
K_Mazur Napisano 17 Sierpnia Autor Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Obniżka ceny. Aktualna cena: 600 zł Edytowane 17 Sierpnia przez K_Mazur
panmopsik Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, K_Mazur napisał: Cena w dół 600 zł. zapewne bład ale brzmi jakby cena została obniżona o 600 zł więc lepiej napisać to czytelniej, np. aktualna cena... Edytowane 17 Sierpnia przez panmopsik
K_Mazur Napisano wczoraj o 16:38 Autor Napisano wczoraj o 16:38 Miała być ostatnia, ale niech stracę. Jeszcze zejdę 50 zł. Aktualna cena 450 zł.
Rekomendowane odpowiedzi