wolvi Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Chce wiedzieć jak to robić na przyszłość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 A po co Ci suszony mech? Nie lepiej zrobić z produktów, które nie zbrązowieją? Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Volvi mech do zupy może być brązowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Ja tam się oto nie martwiłem. Zebrałem mech zapakowałem do worka i do szafy z nim, fakt jest trochę za ciemno zielony ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 Ot dla czego, zdjęcie zamieszczone z http://www.old.modelarstwo.org.pl/pojazdy/galeria/karwan/hummel/index.html Modelarz który jest autorem, rośliność wykonał z mchu rosnącego powszechnie w Polsce i chyba chce aby ten mech był zawsze zielony, a ja mając taki mech w obróbce na dioramkach to mi się po 9 miesiącach w brąz zamieniał, to mam pytanie czy autor będzie go wymieniał czy on jakoś go zakonserwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 pewnie moczony w glicerynie albo malowany zieloną farbką. A te roślinki są takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi