wolvi Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Chce wiedzieć jak to robić na przyszłość??? Cytuj
Lukas Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 A po co Ci suszony mech? Nie lepiej zrobić z produktów, które nie zbrązowieją? Lukas Cytuj
ergie Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 Volvi mech do zupy może być brązowy ;) Cytuj
Lucjusz10 Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 Ja tam się oto nie martwiłem. Zebrałem mech zapakowałem do worka i do szafy z nim, fakt jest trochę za ciemno zielony ale... Cytuj
wolvi Napisano 20 Września 2006 Autor Napisano 20 Września 2006 Ot dla czego, zdjęcie zamieszczone z http://www.old.modelarstwo.org.pl/pojazdy/galeria/karwan/hummel/index.html Modelarz który jest autorem, rośliność wykonał z mchu rosnącego powszechnie w Polsce i chyba chce aby ten mech był zawsze zielony, a ja mając taki mech w obróbce na dioramkach to mi się po 9 miesiącach w brąz zamieniał, to mam pytanie czy autor będzie go wymieniał czy on jakoś go zakonserwował Cytuj
ergie Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 pewnie moczony w glicerynie albo malowany zieloną farbką. A te roślinki są takie sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi