Tenggeri Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam Chciałbym pokazac mojego T-34. Skleiłem go jakoś pod koniec wakacji. To ten czołg z którym startowałem w Barwach Forum, ale niestety nie dociągnąłem relacji do końca. Model sklejał się bezproblemowo. Baza była malowana aero a kamo i reszta pędzlem.Dorobiłem do niego równiez małą winetkę, ale wiem, że figurki nie są najwyższych lotów. Wiem również, że w modelarstwie długa droda przede mną, ale chciaż powiedzcie czy idę w dobrym kierunku. Model ma kilka błędów, ale cóż raz kozie śmierc. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Po pierwsze to wyrzuć te ohydne liny holownicze Po drugie jeśli już zaczełeś malować areo to trzeba było nim skończyć, bo malowanie pędzlem wyszło ci zdecydowanie za grubo i jeśli już to mniej farby na pędzlu u kilkakrotne malowanie. Po trzecie to model się świeci jak nie powiem co. Używaj lakierów matowych Po czwarte do kładzenia klaki proponował bym używać płynów zmiękczających Set i Sol. To tyle na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi