SmokHaosu Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 A więc tak. Wróciłem sobie wczoraj do domu po 11 godzinach studniówki i poczułem bezsens istnienia. A, że nie lubię bardzo bezideowości i wszelkiej bierności postanowiłem jakoś z tym zawalczyć. Udało mi się pomóc (tak mi się wydaje) staremu modelowi Opla. Model to Opel Blitz (może jakimś cudem ktoś jeszcze nie poznaje) w 1:76. Jest to odlew zrobiony z distalu na potrzeby waregameingu przed pięciu laty. Wyobraźcie sobie Drodzy Państwo, że jeszcze nie tak dawno nie było na rynku Opla w tej skali! Tym bardziej kłopotliwa mogła by być kreacja wyobrażenia Wehrmachtu, jako armii nie dysponującej takimi pojazdami. Tak model wyglądał przed imprezą, znaczy jak go zmontowałem dawno temu: A teraz tak: Generalnie chciałem spróbować robienia takich efektów poniższymi środkami: Jak dla mnie imprezę można powtórzyć jeszcze kilka razy, akurat mam jeszcze trochę takich modeli do ubijania marazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 A szyb to on nie posiada?! Dla trzeźwiejących byłby dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Po 11 godzinach studniówki to się idzie spać a nie klei modele i to jeszcze w takiej skali. Co zresztą widać, jest po prostu przepraszam za określenie brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Chyba sami coś piliście. Napisałem, że model zrobiony już kilka zauważalnych lat temu. Błoto mu zrobiłem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi