ccrriiss Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 I jest kolor na budzie Widać jeszcze miejsca gdzie prześwituje podkład, jutro przyjdzie druga warstwa i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Bardzo ładny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Śliczny kolorek do tego elegancko położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jutro tak jak już pisałem druga warstwa i o niebo lepsze fotki Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Kilka godzin zabawy z zawieszeniem i otrzymałem zadowalającą mnie glebę Czekam teraz na dostawę chemii a w niej kolorek na felgi i bezbarwny. Sorki za fotki Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Wnętrze, deska rozdzielcza i kubełki poszły w czarny mat Sorki za fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi