elcin Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Przedstawiam galerie tego modelu, przeprowadzałem warsztat na forum (dać linka czy sobię znajdziecie? ) Z modelu jestem zadowolony, przyjemnie sie składał, zrobiłem parę błędów ale mi się podoba (przy czym będe dążył do poprawy). A teraz pare fotek: Pozdrawiam PS. Wie ktoś może jak usunąć te paski imageshacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Dobre bo polskie ;-) Troszkę za bardzo widać smugi pędzla.. no i obramowanie kabiny do poprawki (...taa...wiem, moje tak samo wygladają ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Modelik ładny, gratuluję! A co do tych pasków, ja zawsze biorę hotlink forum(1), czy jakoś tak, i szafa gra! Ludzie, korzystajcie z imejdższaka, naprawdę nie boli i fotki szybko się ładują, bez tych chole...reklam, jak na pfuj, fotosiku. Docenią to ci, co mają wolne łącze internetowe (jak ja) !!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 E tam imadższaki, polecam Picasę. Fotki zawsze można skasować, wrzucić nowe itd, zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deptak Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 E tam imadższaki, polecam Picasę. Fotki zawsze można skasować, wrzucić nowe itd, zero problemów. Wydaje mi sie ze jak skasujesz fotki, ktore linkowales na forum do bedziemy widziec biale prostokaciki z czerwonym krzyzykiem ( nie mylic z bialymi myszkami). A co do modelu to fajnie wyglada, ale jak zauwazyli ci co byli szybsi, troche za bardzo widac, ze malowales pedzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roni526 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Ładny model choć kilka błedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Już mi się podoba, bo polska maszyna. Pierwsze wrażenie jeśli chodzi o model jest pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi