elcin Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Przedstawiam galerie tego modelu, przeprowadzałem warsztat na forum (dać linka czy sobię znajdziecie? ) Z modelu jestem zadowolony, przyjemnie sie składał, zrobiłem parę błędów ale mi się podoba (przy czym będe dążył do poprawy). A teraz pare fotek: Pozdrawiam PS. Wie ktoś może jak usunąć te paski imageshacka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanadam Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Dobre bo polskie ;-) Troszkę za bardzo widać smugi pędzla.. no i obramowanie kabiny do poprawki (...taa...wiem, moje tak samo wygladają ...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artex Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Modelik ładny, gratuluję! A co do tych pasków, ja zawsze biorę hotlink forum(1), czy jakoś tak, i szafa gra! Ludzie, korzystajcie z imejdższaka, naprawdę nie boli i fotki szybko się ładują, bez tych chole...reklam, jak na pfuj, fotosiku. Docenią to ci, co mają wolne łącze internetowe (jak ja) !!! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 E tam imadższaki, polecam Picasę. Fotki zawsze można skasować, wrzucić nowe itd, zero problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deptak Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 E tam imadższaki, polecam Picasę. Fotki zawsze można skasować, wrzucić nowe itd, zero problemów. Wydaje mi sie ze jak skasujesz fotki, ktore linkowales na forum do bedziemy widziec biale prostokaciki z czerwonym krzyzykiem ( nie mylic z bialymi myszkami). A co do modelu to fajnie wyglada, ale jak zauwazyli ci co byli szybsi, troche za bardzo widac, ze malowales pedzelkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roni526 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ładny model choć kilka błedów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Już mi się podoba, bo polska maszyna. Pierwsze wrażenie jeśli chodzi o model jest pozytywne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts