m1013 Napisano 13 Stycznia 2009 Napisano 13 Stycznia 2009 Cały czas na warsztacie, choć już dawno powinien być skończony. Problem mam jeszcze z dodatkowym pancerzem na tylnej, prawej burcie, bo coś nie tak jest z wymiarem. No i kalki, bo te z Dragona nie bardzo były zgodne, ale nowe z Hussara też są nie bardzo... Albo poszukam innych kalek, albo innego malowania, albo ręcznie je zrobię. Gąsienice ogniwkowe Dragona, masakra, mimo klejenia rozpadają się, chyba w końcu zmienię je na Friula... Aha: do tego modelu nikt nie zrobił blaszek. Zapytam więc modelarską brać: od czego by tu jakieś pasowały? Czekam na wszelkie opinie, sugestie, porady ;) Cytuj
skala72 Napisano 13 Stycznia 2009 Napisano 13 Stycznia 2009 Bardzo ładny model, jeżeli chodzi o jakies ale, to: kalki i ten koleś, wygląda jak młody HJ, jak możesz, to zrób mu ciemniejsze kudły i połóż jakiegoś washa. 4+/5 Cytuj
m1013 Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Napisano 13 Stycznia 2009 Dzięki, kolesiowi faktycznie muszę zrobić ciemniejsze włosy, bo miał być taki słowiański a istotnie wyszedł aryjski Kalki to nieporozumienie, bo jak już pisałem oba zestawy - Dragon i Hussar - mają spore błędy. Nie wiem, czy nie zrobię po prostu innej wersji Firefly'a niż Zemsta II... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi