Paws Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Co by nie było że nic nie robię . Tempesta musiałem odstawić bo dostałem "zlecenie na prezent" . Model juz prawie gotowy ,ale nie zdradzę co to jest dopuki nie skończę Tym razem bez blaszek ale własne "udoskonalenia" (skala rzecz jasna 1:72) Kilka fotek więc zapodaję ku Waszmościów uciesze i o wypowiedzi pięknie proszę.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Czyżby Thunderbolcik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Czyżby Thunderbolcik ??? Z pewnościa jest to dzbanek smigło i kopit to udowadnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Thuderbolcik Revella w 1:72 wersja D-20ileś tam z takim noseartem o kształcie byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 20 Września 2006 Autor Share Napisano 20 Września 2006 Thuderbolcik Revella w 1:72 wersja D-20ileś tam z takim noseartem o kształcie byka D-30 I jeszcze dodam, malowanie jak zawsze wszystko pędzelek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Witam No, fajnie się zapowiada. Też go skleiłem w tym samym malowaniu i też pędzelkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 No, fajnie się zapowiada. Też go skleiłem w tym samym malowaniu i też pędzelkiem Urzekła mnie Twoja historia. Może pokazałbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Może pokazałbyś? Mówisz masz. http://i3.photobucket.com/albums/y53/Kamil232/img_2087.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y53/Kamil232/img_2088.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 No ... i nie można było od razu z fotkami Kamilu? Paws, Twój będzie identyczny w malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 (edytowane) Tak, chociaż dla siebie zrobię p-47 w wersji M i w malowaniu Łanowskiego.. Ten samolocik jest robiony na prezent dla mojego synka Pozdrawiam! Edytowane 22 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Może pokazałbyś? Mówisz masz. http://i3.photobucket.com/albums/y53/Kamil232/img_2087.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y53/Kamil232/img_2088.jpg Śliczny model, super wyszło Ci malowanie! To w całości pędzelek? Chylę czoła. Ale lufy kaemów to raczej srebrne nie były.. P.S. Podaj proszę jaki rodzaj farbek (szczególnie metal) zastosowałeś i jakie pędzelki używasz Pozdrawiam Cię Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Witam Dzięki, dzięki. Model robiony w całości pędzelkiem, a farba to srebrna Pactra, dosyc rzadka chyba ze 3 warstwy nałożyłem, ale z bliska i tak widac smugi. Pędzelek to miałem taki szerszy, płaski. Niektóre blachy pomalowałem troche innym odcieniem (zmieszałem srebrną z odrobiną czarnej). Na koniec pomalowałem lakierem błyszczącym też Pactry. Lufy kaemów wyciołem z igieł i już je tak zostawiłem, dlatego są srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 No to macie mojego P 47 Oczywiście to Revellowska Mka z silnikiem Airesa, blaszką Eduarda i własną inwencją. Acha! Zbiornik podkadłubowy od Mustanga vacu (chyba JMK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi