grzemoch Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Zacząłem sklejać o to ten model Skala 1:35 Firma ITALERI Mogę powiedzieć, że jest to mój drugi model i dopiero się uczę w razie jakbym czegoś nie wiedział to będę się pytać sory za jakość zdjęć były robione komórką ages24.fotosik.pl/315/bbbe818b6d7a98edmed.jpg[/img][/url] Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 grzemoch Witaj to bardzo przyjemny model dobrze spasowany ,Przede wszystkim nie spiesz się z budowa obrabiaj dokładnie wszystkie części i uważaj z nakładaniem kleju. A tu taki ciekawy link http://vodnik.net/ dział features Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam A o to Małe postępy z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Po pracój trochę nad fotami bo niewiele widać . Jakie malowanie wybrałeś malujesz aero pędzel ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Za fotki bardzo przepraszam Będę malować aero, ale jeszcze kompresora nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Nio to super że aerkiem a kolor ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Ja bym prosił abyś wypowiedział się na temat samego modelu czyli jakość wyprasek i sklejalności, gdyż zamierzam niedługo takiego popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Też go sklejałem, modeli fajny, ale koła nie mają wiele wspólnego z prawdziwymi, tak samo jak paka która jest drewniana, a powinna być z metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 ŁukaszW Model jest przyjemny w sklejaniu i dobrze spasowany lecz niestety jak juz kolega wspomniał koła to porażka jak masz kasy za dużo to możesz kupić z armoscale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 z tego co pamietam to armoscale nie robi kół to big foota.....sa z cam i real modelu....no ale moze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi