tomek1123 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Odrazu pisze ,że jestem synem tomka. Mam tu jednego kroota z armi tau. Skomentujcie foty. Edytowane 17 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 nie znam się zbytnio na warhammerze ale mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Figurka to Wojownik Krootów Niebrzydki. Jedyne co mi nie pasuje po ta jednolita podstawka - odstaje trochę jakością od modelu:D Wrzuć tam jakieś kamyczki albo głowę Gwardzisty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 mam na innym modelu (figurki) podstawkę z identycznym pomysłem a dodatkowo leży tam ręka kataczana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Niedługo może wrzuce foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 no Benio super maszkarony naprawdę robią pozytywne wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi