pimag Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Witam. Czy ktoś może mnie pokierować do jakiegoś źródła pisemnego lub odpowiedniego instruktora, który by mi wytłumaczył jak należy malować współczesne czołgi przy użyciu aerografu tzn, malowanie, cieniowanie, brudzenie, trasowanie chyba.... Będę wdzięczny za każdą pomoc w tym względzie. Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Mig Jimenez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Różnicy między współczesnymi a drugowojennymi raczej nie ma, także możesz śmiało stosować te same techniki. Proponuję żebyś poprzeglądał Constructive Comments na www.missing-lynx.com. Często ludzie pokazują tam fazy produkcji modeli łącznie z malowaniem. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimag Napisano 21 Września 2006 Autor Share Napisano 21 Września 2006 Dzięki za link... Ale może masz jakąś stronkę gdzie mogę poczytać w jaki sposób malować krok po kroku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Pod ręką nic nie mam, ale z tego co pamiętam na PWM było kilka artykułów na ten tema - musisz poszukać. Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi