Artur Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Chciałem Wam zaprezentować Moje stare dzieło Tygrysa z Tamiya. Na pancerz nałożyłem zimerit z Eduarda łopatki i grilemetalowe są wstawione z z aber gaski ma gumowe. Jestem ciekaw która wersja Wam sie spodoba ta luzem czy ta na dioramie. Ten luzem pomalowałem zwykłą plakatówką ( wszak kamo zimowe nieraz malowane było kreda) . Potem przerobiłem na humbrol ale nie jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Super. Ostatnio malo tu niemieckiej pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Miodzo tygrysek (tygryski), a wogóle, to jedynie można naturalnie wykonać zimowy kamuflarz, za pomocą kredy z woda, a po tem wziąźć model pod "prysznicz" i mieć modelik z białymi pozostałościami po pierwszym wiosennym deszczu. Zamalowałeś numery Jak wykonałeś ruchomy właz i ile było w zestawie różnych ustawień stalowych lin, czemu zimmmerit walnąłeś na płaty z numerami i zdjąłęs błotniki, Za czysty przy gąsieniczach i wylocie lufy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 W tym modelu poniosła Mnie trochę fantazja. Oglądałem Krzyżaków (Forda) i spodobały się Mi sie ich białe płaszcze. Chciałem tegoT2 zrobić jak z fabryki. Ale chyba białego kamo w fabryce nie dawali. Ten zestaw lin i łopatek to pozostałość po T1 . Lina jest za mała(krótka). Właz jest tylko jeden na druciku ten na wieży. Te na kadłubie są na wysięgnikach z zestawu. Wiem, że to nie zimerit do tego modelu, ale jest to zlepek częsćci, które Mi zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 30 Września 2006 Autor Share Napisano 30 Września 2006 No koledzy powiedzcie, który z tygrysów lepiej wygląda .Chyba nad tym z Humbrolem trzeba będzie jeszcze posiedzieć. Dam rdzę i przymierzam sie do potraktowania go plakatówką białą z paproszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi