albert091283 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Witam bardzo serdecznie. Mam takie małe pytanie do modelarzy zajmujących się figurkami. Czy wystarczy usunąć oryginalny fasunek do zamontowania tego zestawu http://www.jadarhobby.pl/aber-16001-niemieckie-helmy-p-5892.html czy trzeba drążyć nieco głębiej? A tu zdjęcie.Pytam, bo jeszcze czekam na te blaszki a chciałem przygotować hełmy do zamontowania reszty. Jeżeli to nie odpowiednie miejsce na to pytanie to proszę o przeniesienie tego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 w tak przygotowany hełm bez problemu zamontujesz fasunek możesz wrzucić zdjęcia hełmu przed obróbką? wnętrze było tak źle odlane, że zdecydowałeś się zastąpić je blaszką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert091283 Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 w tak przygotowany hełm bez problemu zamontujesz fasunek możesz wrzucić zdjęcia hełmu przed obróbką? wnętrze było tak źle odlane, że zdecydowałeś się zastąpić je blaszką? Niestety już nie mogę, bo nie zrobiłem przed wydłubaniem, ale jeżeli chodzi o odlanie to nie było najgorzej tylko na środku był wielki ślad od wypychacza formy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts