albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam bardzo serdecznie. Mam takie małe pytanie do modelarzy zajmujących się figurkami. Czy wystarczy usunąć oryginalny fasunek do zamontowania tego zestawu http://www.jadarhobby.pl/aber-16001-niemieckie-helmy-p-5892.html czy trzeba drążyć nieco głębiej? A tu zdjęcie.Pytam, bo jeszcze czekam na te blaszki a chciałem przygotować hełmy do zamontowania reszty. Jeżeli to nie odpowiednie miejsce na to pytanie to proszę o przeniesienie tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 w tak przygotowany hełm bez problemu zamontujesz fasunek możesz wrzucić zdjęcia hełmu przed obróbką? wnętrze było tak źle odlane, że zdecydowałeś się zastąpić je blaszką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 w tak przygotowany hełm bez problemu zamontujesz fasunek możesz wrzucić zdjęcia hełmu przed obróbką? wnętrze było tak źle odlane, że zdecydowałeś się zastąpić je blaszką? Niestety już nie mogę, bo nie zrobiłem przed wydłubaniem, ale jeżeli chodzi o odlanie to nie było najgorzej tylko na środku był wielki ślad od wypychacza formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi