JACER Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 U. S. Spacy rullleeezzzz Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Dzięki wszystkim za komentarze Mam pytanie (wałkowane już wiele razy ale wolę się upewnić).Czy jeśli wstawię na forum ARC GALERIĘ modelu oraz podam linka do relacji to czymś to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Dzięki wszystkim za komentarze Mam pytanie (wałkowane już wiele razy ale wolę się upewnić).Czy jeśli wstawię na forum ARC GALERIĘ modelu oraz podam linka do relacji to czymś to grozi?Raczej nie, ale lepiej, żeby wypowiedzieli się Moderatorzy. Ja galerii swojego B747 na razie nie wstawiam nawet na własną stronę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi