artoor_k Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) Ufff...mogę powiedzieć że w pełni usatysfakcjonowany kończę mój pierwszy (mam nadzieję że nie ostatni) projekt w tym konkursie.Jego tematem był tzw variable fighter VF-0S (commander version) firmy Hasegawa w skali 1:72.Dodałem cięgła katapulty oraz wykonałem podstawkę (fragment lotniskowca CVN-99 ASUKA).Sklejanie obyło się bez większych problemów,szczegóły oraz in-box w warsztacie:klik A oto zdjęcia gotowego modelu: I trzy bez podstawki... Jeśli chodzi o fotki to wykrzesałem z mojej "małpy" co się dało...mam nadzieję że widać cokolwiek... EDIT: Dorzucam kilka nowych fotek,chyba lepsze niż poprzednie: A na koniec zdjęcie z nocnych lotów Edited January 27, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Jednak dałeś te wypalenia. Super to wygląda. Gratulacje skończonego modelu. Jest na czym oko zawiesic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Nie rozwinę sie komentarzowo, chyba najlepiej odda moje odczucia taki zlepek słów: - znać, to ja sie na nich nie znam, ale podoba mi sie okropnie to, co widzę. Gratuluję ukończenia projekciku, oraz ubolewam nad stanem Twojego konta....(pewnie nie da sie zliczyć pogryzionych klawiatur przez "konkurencję" - jak to "ściagnałem" z inszych cycatów, a wypadałoby Im zwrócić ) z poważaniem, niepoważny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyneck Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Naprawdę super maszyna Jak tak patrzę na niego,to coraz bardziej mam ochotę złożyć COŚ TAKIEGO Full wypas,no i te Czaszki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Przyznam się, że lotnictwo to nie moja działka, ale widząc tak pięknie i efektownie zrobione samoloty sam mam ochotę na jakieś latadło. Do tego ta podstawka nadaje takiego klimatu. Ogólnie bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek W. Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Gratuluje ukończenia . Bardzo mi się podoba zarówno model jak i podstawka. A zdjęcia też niczego sobie Piotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) I co ja mam powiedzieć? Wiadomo, że świetny P.S. Ej ej, miało nie być okopceń po drugiej stronie tego czegoś. Edited January 27, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Całość wygląda rewelacyjnie Bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Zawodowo Gratuluje projektu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cparty95 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Co tu dużo mówić i rozpisywać się wystarczą 3 słowa "model świetny i zjawiskowy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boozy Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Że też nie oglądałem warsztatu. Model jak i podstawka wyszły super. Gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Gratulacje Piękny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Jakbyś dał jeszcze jakąś, chociaż jedną, figurkę z obsługi naziemnej to byłoby idealnie! Nie powiem, żebyś przekonał mnie do tego typu wynalazków (w tej kwestii jestem beton ) ale wykonanie super Fotki szczegółów dużo dały. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubA94 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Powiem tylko że wygląda to wyśmienicie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Elegancki wyszedł, świetna podstawka! W sumie tylko nazwisko pilota takie... hmmm... niepoważne [ założę się, że dostałby ksywę "Mother"] , ale na to przecież wpływu nie miałeś . Ogólnie - fajnie ci to wyszło, gratuluję!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Jak to gdzieś mówili: "palce lizać"! Gratuluję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Nie rozwinę sie komentarzowo, chyba najlepiej odda moje odczucia taki zlepek słów:- znać, to ja sie na nich nie znam, ale podoba mi sie okropnie to, co widzę. Zgadzam się z Rafałem. Model chole....... strrrasznie mi się podoba. Bardzo pieczołowicie odwzorowane są różnej maści linie podziału itp. Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Super, mi również się podoba ale razi mnie mały szczególik cała maszyna się świeci, okey ale opony można by było darować i walnąć je matem, po za tym się należy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Dzięki za wszystkie komentarze i opinie Co do kół...fakt...niepotrzebnie ten gloss się tam znalazł...ale powinno się udać coś z tym zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Cześć! Wielkie sorry, że jeszcze się tu nie odezwałem. Jak już Ci mówiłem uważam, że model wyszedł świetnie. Trudno dopatrzyć się jakichkolwiek błędów wykonania. Samolot ma extra sylwetkę i Ty świetnie ją nam ukazałeś. Dzięki, że nieco przybliżyłeś nam te klimaty, które swoją drogą są bardzo ciekawe. Kwestia gustu, mnie się podoba! Dużo pracy włożyłeś w podstawkę i opłacało się, bo wyszła znakomicie. Fajne dopełnienie. Pozdro i czekam na Yamato! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloszKr Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Model naprawdę pokazuje wysoki poziom wykonania. Ten wycinek Elementu pasa startowego z lotniskowca jest kozacki. Jedynym elementem którego mi brakuje to figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce. Tak po prostu nisko się kłaniam.. mimo że skrzydłowe latadła to nie moja działka, to lubię spojrzeć na dobrą pracę mocne -5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce.Czyli Air-Marshall. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Jedynym elementem którego mi brakuje to figurki pokazującej możliwość do startu. Z tego o kojarzę człowiek w żółtej kamizelce. Więc Feniks wraca na kilka dni na warsztat.Dodam tę figurkę Przy okazji walnę koła na mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Prezentuję Feniksa z małym dodatkiem w postaci figurki jednego gościa z obsługi lotniskowej Poniżej fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts