skala72 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Model czołgu CHAR MITRAILLEUR FT 17 z wieżą Berlieta (Renault FT 17). Podstawowy model jest w wersji z karabinem maszynowym, ale jak to robi RPM w zestawie jest możliwość zmiany broni na działko, jest również możliwość zrobienia wnętrza czołgu (stanowisko kierowcy). Model jest bardzo ładnie wykonany i tak naprawdę nie wymaga jakiś bardzo dużych nakładów aby go podrasowywać, większość można wykonać we własnym zakresie. Jednak dobrze jest zakupić ogniwa gąsienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 No model wygląda całkiem całkiem. Ogólnie mi się ten czołg podoba, mimo tej niby starszawej konstrukcji. Może kiedyś sam sobie takiego sprawię. skala72, chyba jednak polubiłeś skalę 1/35 i firmę RPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 No model wygląda całkiem całkiem. Ogólnie mi się ten czołg podoba, mimo tej niby starszawej konstrukcji. Może kiedyś sam sobie takiego sprawię. skala72, chyba jednak polubiłeś skalę 1/35 i firmę RPM Model jest naprawdę porządnie wykonany, przeglądając sieć, zauważyłem, że, te modele są popularne za naszą zachodnią granicą i jeszcze dalej. Co do skali, to owszem, polubiłem również 1/35, ale w moim "magazynie, jest sporo modeli 1/72, mam roboty na, Oooo, albo i jeszcze więcej czasu No i cena, chociaż patrząc na w/w model, nie jest ona taka niska, trzeba dodać zakup gąsienic, które kosztują 35 zeta, co daje razem 85 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 nie jest ona taka niska, trzeba dodać zakup gąsienic, które kosztują 35 zeta, co daje razem 85 pln. To nie jest taka niska, ale trzeba kiedyś skleić taki model. A jak pieniędzy będzie za malo to można takiego kupić, tylko że wskali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi