jackon Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Chciałem zaprezentować mój pierwszy model a mianowicie Iveco Turbo Star II. Zostaje jeszcze malowanie (maluje spray choć rame i silnik malowałem na początku pędzlem), opmalowałem już podkładem kabine i owiewki foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Słabe foty :( Ale jak się bardziej przypatrzeć... to całkiem całkiem ( od razu zaznaczę że nie jestem specem od trucków xD ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackon Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Zdjęcia robione komórką z 1.3mpix a zdjęcia wiele błędów min.: nie moge dojść do tego dlaczego chłodnica nie jest w poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 jackon spróbuj też zrobić zdjęcia w dzień zapewne będą lepsze i możesz zaprezentować Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi