afruch Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie zająłem sie drugim pojazdem z zestawu czyli Mustangiem (pierwszym był willies jeep). To moja pierwsza relacja więc jakby coś nie tak to nie krzyczcie mocno. Dziś był pracowity dzień robie 2 samolociki na raz. Dziś skończyłem kabine pilota i skleiłem kadłub do kupy. Nie robiłem zdjęc sklejonej całości tylko kabiny. Prosze o dużo opinii. Mam jeszcze dwie dziwne historie. Jak rozcieńczam farbę to ładnie kryje i te sprawy ale później sie strasznie zwija i zchodzi niewiedzieć czemu. A drugie to takie pytanie: Jak pomalować dużą powierzchnię pędzlem bo mam z tym poważne kłopoty Edytowane 30 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Co do pierwszej historii : a odtłuściłeś powierzchnię przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 A no nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Witam może perspektywa sklejonego kadłuba pobudzi publikę do wypowiadania się. Ogólnie to pasuje myśle że obejdzie się bez szpachli ale bez szlifowania porządnego się nie obejdie :/. No i pomalowałem jeszcze kółeczka . Może dalej coś pokombinuje później bo jutro 100dniówka:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Ten kokpit to czasem nie jest zły kolor ?? Ma byc interior green . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Tak dokładnie ma być interior green i jest takowy położony humbrol nr 226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 A ogon był oddzielnie od reszty kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 TAK AHA no i wyłącz caps locka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Upss soory. krzych-onisk chcesz kuoic ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Niestety relacji z budowy nie mam bo nie miałem dostępu do internetu ale tu zamieszczam zdjęcia z galerii zapraszam viewtopic.php?p=204570#204570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi