zbiegu Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Podczas kolejnej wizyty w "zaprzyjaźnionym" warsztacie udało mi sie zrobić kilka zdjęć tego juz niestety niemieckiego żelazka. I tak zdjęcia z zewnątrz: a tutaj się wkręca haczyk do holowania: Wnętrze: I to co pod maską (jako że dokładnie zabudowane plastikiem zdjęć niedużo): I jeszcze jeden mały akrobata : W żółtym ma być silnik rozbierany, jak sie uda to wstawie jeszcze zdjęcia w trakcie naprawy. PS. mam jeszcze zdjęcia Ferrari 360 Spider niestety nie dostałem kluczyków i zdjęcia tylko z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 No, ładne maszynki nam tu kolega prezentuje... Ciekawie zamaskowane tablice rejestracyjne. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 a tutaj się wkręca haczyk do holowania: To te auta też się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 oj psują sie psują, i o części trudno do nich, jakiś czas temu wstawiłem zdjęcia Lamborghini Murcielago, dalej stoi w warsztacie ( jest zresztą na zdjęciu z Ferrari 550) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Lamborghini Murcielago, dalej stoi w warsztacie E tam,właściciel kupi sobie drugiego ... Kolejne ciekawe fotki . Napeno komuś się kiedyś przydadzą P.S. A może Byś dał radę nakręcić jakiś filmik ? Gdzie by odpalono takie jedno z cud, i ''po gazować'' trochę taką maszynę ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi