kat Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Zbliżenia koła, mówisz i masz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 mroko94 napisał: Spasowanie to jest w Dragonie Oj nie zawsze, u Tigera Spaete A.Kurzmaula spędziłem około godziny na spasowaniem kadłuba... A model w końcu nowy... ja miałem problem ze spasowaniem wieży, zaś kadłub spasowany byłmistrzowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Ok wielkie dzięki ponownie, czyli panowie ze skifa nigdy koła T-80 nie widzieli... Eh... trzeba te bandaże jakoś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Dobra, żem usyfił... wiem że fartuchy są z gumy, ale po dłuższej jeździe błoto zasycha i zostaje, a podskoków TAKICH TU O TO KLIK ostatno nie wykonywał to zostało... Będzie maiło inny kolor bo nazrazie przypomina... no wiecie -Igor! -szto? -W g... wjechalim! Gdzieniegdzie jeszcze mokre ale to zniknie, muszę Wamode kupić bo tej Humbrolowej nie da się z farbą wymieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Podwozie gotowe! Pomalowane, zwashowane, obłocone i przykurzone To na kołach to glina, przynajmniej mam nadzieje że tak wygląda A tyle błota-gliny po to aby ukryć niedoskonałości modelu... Teraz tylko do końca pomalować wieże, przykleić kalki, WASH i kurz Tym czasem zdjęcia podwozia, kadłuba czy wanny, co jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 przy takim błocie to gąski chyba za czyste.... ale tak to chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=12876 Macie, pobijcie leżącego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi