Artek Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Witam Tym razem chcę pokazać figurki, które mam zamiar umieścić na dioramce z ISU. Figurki są produkcji firmy MB, składalność jak dla mnie na 4+ . Fajne detale, ładne mordki no i przede wszystkim temat. Póki co zmontowałem tylko czerwonoarmistę, ale pierwszy zniewolony Niemiaszek juz się robi. Na fotkach jest lipne oświetlenie i całość wyszła bardziej żółta niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal.s Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Może teraz z kolorami lepiej ? Czemu twarz jest "chropowata" ? Proponuje się zaopatrzyć w oleje artystyczne do malowania twarzy, wystarczą Ci 4 kolory a jedna tubka farby kosztuje 4,5 zł (w Rzeszowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 28 Września 2006 Autor Share Napisano 28 Września 2006 Oleje mam ale nie lubię nimi malować... Ciekawe że NIemcowi maowałem twarz tymi samymi kolorami (zmieszanymi w innych proporcjach) a wyszła gładziutka jak pupcia niemowlaka. Faktycznie teraz z kolorami ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 30 Września 2006 Autor Share Napisano 30 Września 2006 No i pierwszy z jeńców gotowy. Makro mam w aparacie lipne ale zaostrzyłem zdjątka w programiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 witam Dla mnie pikne, opisz jak twarze malujesz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Ten zestaw jest znowu tendencyjny. Piękny niemiaszek, wyluzowany podziwia zabytki... nawet pod lufą sowieckiego karabinu. Zrób szkopom obite, posiniaczone mordy, ci gwardziści tacy delikatni nie byliby pewnie wobec wroga... W temacie: figurka wykonana super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 No i kolejny Niemiaszek gotów. mam nadzieje że ten ma bardziej przygnębiony i zrezygnowany wygląd. Błyszczy się bo jeszcze bez matu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 11 Października 2006 Autor Share Napisano 11 Października 2006 przedostatni z jeńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi