Michał_Kielce Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Moja pierwsza armatka ale nie liczę na litość. Od razu mówię że nie jestem z niej zadowolony, miała służyć do nauki i chyba coś nie coś się na niej nauczyłem. Nie wiem tylko do końca czy dobrze zrobiłem najpierw sklejając ją a później malując... Za parę dni będzie PAK40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Łeee, nikt nic nie powie o mojej armatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Wygląda ok Tak wygląda ok Tylko pomaluj lufę w środku i nałóż ciemnego wash'a w miejsca przyrządów celowniczych i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup radziłby dopracować opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Jego najmojszość radziłby zrobić fotki armatki, bo na tych to troszkę trzeba sie jej doszukiwać pośród innych elementów wyposażenia stołu, kolorowej podkładki i odbić flesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Uniżenie zobowiązuję się jutro wstawić nowe fotki a inne wskazówki wykorzystać przy armacie PAK40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubeł Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 pobrudz pastelami i błotkiem zrób odpryski przejedz kanty ołówkiem i włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Popraw linki, bo na razie wyświetla się tylko jedne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 To jest temat sprzed 1,5 roku więc nie ma co tego odkopywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Faktycznie nie zauważyłem. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi