marcinbmx Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Poszukuje wszelkich fotek rysunków itp itd a moze macie juz swoje modele sklejone i podeślecie zdjęcia F-117 Najbardziej interesuję mni ekokpit podwozia luk uzbrojeniowy załamania owiewek i wlot i wyloty powietrza Pozdrawiam z góry dziękuję za pomoc ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Poszukuje wszelkich fotek rysunków itp itd a moze macie juz swoje modele sklejone i podeślecie zdjęcia F-117 Najbardziej interesuję mni ekokpit podwozia luk uzbrojeniowy załamania owiewek i wlot i wyloty powietrza Pozdrawiam z góry dziękuję za pomoc ;] Będę miał dla Ciebie jakieś informacje, postaram się w dzień jakoś je "zelektronizować". Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Mała poprawka - nie mam za bardzo zdjęć, mam tylko ok. 45 minutowy dokumentalny film o F-117. Przyda się? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinbmx Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Mała poprawka - nie mam za bardzo zdjęć, mam tylko ok. 45 minutowy dokumentalny film o F-117. Przyda się? Pozdrawiam Jak dobrej jakości to dawaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 marcinbmx sprawdz pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts