marcinbmx Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Poszukuje wszelkich fotek rysunków itp itd a moze macie juz swoje modele sklejone i podeślecie zdjęcia F-117 Najbardziej interesuję mni ekokpit podwozia luk uzbrojeniowy załamania owiewek i wlot i wyloty powietrza Pozdrawiam z góry dziękuję za pomoc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Poszukuje wszelkich fotek rysunków itp itd a moze macie juz swoje modele sklejone i podeślecie zdjęcia F-117 Najbardziej interesuję mni ekokpit podwozia luk uzbrojeniowy załamania owiewek i wlot i wyloty powietrza Pozdrawiam z góry dziękuję za pomoc ;] Będę miał dla Ciebie jakieś informacje, postaram się w dzień jakoś je "zelektronizować". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Mała poprawka - nie mam za bardzo zdjęć, mam tylko ok. 45 minutowy dokumentalny film o F-117. Przyda się? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbmx Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Mała poprawka - nie mam za bardzo zdjęć, mam tylko ok. 45 minutowy dokumentalny film o F-117. Przyda się? Pozdrawiam Jak dobrej jakości to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 marcinbmx sprawdz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi