Marek Ziętek Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 A proszę bardzo ot i teciak biały Model w skali 1/72 dragona lufa Abera siatki wykonane od nowa spawy wierzy.Marek Ziętek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Ładnie ładnie miodzio Czy tak 'T' były wyzywajaco malowane, bo dla mnie te gwazdki to za ładne celowniki robią, tak jak w 39 roku białe krzyże na czołgach Panzer I i II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Jest fotka pod ten model w T-34/76 wydawnictwa ACE publikacja i tam jest też taki wyzywający większość modeli wykonuje z fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 No i o to mnie sięrozchodziło... Jezuniu jak ja go lubie "na żywca" oglądać.... dopiero jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 witam No artek, miodny naprawde miodny... kiedy ja tak sie naumiem malować?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Kolor SUPER . Te siatki Mi się podobają,no i ta skala 1/72 to tylko podziwiać. Tylko te kreski ołówkiem,według mnie za długie. Albo nie powinno ich być wcale Może trochę delikatniejsze zadrapania(ołówkiem) kręcone by sie przydały,ale w tej skali to łatwo sie mówi. Ale całość Mi się podoba BARDZO. A to Moja 4 w skali 1;35 oczywiście, sory za marne foto. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 A proszę bardzo ot i teciak biały Piękny model, piękne malowanie, a i skala właściwa . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 30 Września 2006 Autor Share Napisano 30 Września 2006 Dzieki za dobre opinie , a model na tego rocznym EDEYU zajoł 2 miejsce a że to była klasa w której czesi rozgrywali swoje mistrzostwa to zdobył wicemaistra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi