Kermit Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Model podoba mi się. (...) Ogólnie model prezentuje się super. Gratuluje. Dziękuję, Kasiu.ale masz ogromny zaciek farbyTo nie farba, to klej. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 To nie farba, to klej. ;) Tzn miałem na myśli lakier bezbarwny, ale skoro klej... to zwracam honor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Modelik przyjemny. Szkoda, że nie skala 1:144, bo mógłbyś lepiej przyłożyć się do szczegółów jak podwozie. Malowanie Air Canada średnio mi się podoba, bo jest skąpe, ale Ty wykonałeś je bardzo dobrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Modelik przyjemny. Szkoda, że nie skala 1:144, bo mógłbyś lepiej przyłożyć się do szczegółów jak podwozie. Malowanie Air Canada średnio mi się podoba, bo jest skąpe, ale Ty wykonałeś je bardzo dobrze. Pozdrawiam.Dzięki, Hitman. Jeśli idzie o skalę 1:144, to jest to moja ulubiona, lecz jeszcze żadnego pasażera w niej nie zrobiłem. Natomiast wziąłem udział w projekcie grupowym Airbusa, tam będzie 1:144, tylko jeszcze nie wiem który. Projekt znajduje się tutaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi