Gambit Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Witam. Chciałbym przedstawić mój pierwszy model/dioramkę. Właściwie to próbną dioramke. Traktowałem to jako ćwiczenie przed dalszym rozwijaniem hobby. po skończeniu byłem z niej nawet zadowolony ale na zdięciach wyszło sporo niedociągnięć / niedomalowań. Zacząłem zastanawiać sie czy nadaje sie to na forum. ale jak postanowiłem to wrzuce Myślę że krytyka będzie pomocna w dalszych pracach. Troszke przesadziłęm z tymi zaciekami i błotem ale ciężko to było jakoś poprawić. Widac niedomalowania. szczególnie na szelkach ładującego nabój żołnierza i na łuskach, co zauważyłęm dopiero na zdięciach. Na zdięciu trawa wyszła troche platynowa. w rzeczywistości niema tego błękitnego połysku. Przepraszam za złą jakość zdięć ale fotograf ze mnie żaden. Proszę o łagodny wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 jak na pierwszy to jest ok pamietaj ze im więcej matu tym lepiej a precyzja i doświadczenie to artybuty które trzeba zdobywać z czasem. Grunt by postępowały do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi