Gambit Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 Witam. Chciałbym przedstawić mój pierwszy model/dioramkę. Właściwie to próbną dioramke. Traktowałem to jako ćwiczenie przed dalszym rozwijaniem hobby. po skończeniu byłem z niej nawet zadowolony ale na zdięciach wyszło sporo niedociągnięć / niedomalowań. Zacząłem zastanawiać sie czy nadaje sie to na forum. ale jak postanowiłem to wrzuce Myślę że krytyka będzie pomocna w dalszych pracach. Troszke przesadziłęm z tymi zaciekami i błotem ale ciężko to było jakoś poprawić. Widac niedomalowania. szczególnie na szelkach ładującego nabój żołnierza i na łuskach, co zauważyłęm dopiero na zdięciach. Na zdięciu trawa wyszła troche platynowa. w rzeczywistości niema tego błękitnego połysku. Przepraszam za złą jakość zdięć ale fotograf ze mnie żaden. Proszę o łagodny wymiar kary Cytuj
konradkur Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 jak na pierwszy to jest ok pamietaj ze im więcej matu tym lepiej a precyzja i doświadczenie to artybuty które trzeba zdobywać z czasem. Grunt by postępowały do przodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi