RH Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Powitań i zapoznania czas minął .Teraz trza się wziąść do roboty Postanowiłem że potrosze wystawię tu stare modele dawno zrobione (ok rok temu) a zacznę od ciężkiego myśliwca nocnego Ju 88 C6 .Model dragona malowany farbkami Model Master skala 1:48 A to takie ustrojstwo (uprzedzając pytanie do robienia drobnych plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Fajne ustrojstwo;) Ale chyba nie wszędzie przylegało równo do samolotu ... niektóre plamy są ostre a niektóre lekko rozpylone (ale może tak miało być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Szacunek za malowanie i model też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Szacunek za malowanie i model też niczego sobie Dzięki ! A tak na marginesie to Ju-88 ma coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Jego ekscelencja Biskup ubolewa, że ten czysto zrobiony model wygląda bardzo sztucznie, i jest pozbawiony ambicji stania się bardziej realnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Mozesz powiedziec jak wykonałes to ustrojstwo do robienia plam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Mozesz powiedziec jak wykonałes to ustrojstwo do robienia plam?? Kawałek kartki na niej naniesione ołówkiem plamki .A następnie skalpel w dloń i żmudna benedyktyńska robota przy wycinaniu.Ot i cała filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Kawałek kartki na niej naniesione ołówkiem plamki .A następnie skalpel w dloń i żmudna benedyktyńska robota przy wycinaniu.Ot i cała filozofia Tak myslałem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Podoba mi się model jak i malowanie, jednak widać, że przy malowaniu aerek nie był chyba prostopadle do powierzchni "ustrojstwa" bo niektóre plamki z jednej strony są ostre, z drugiej rozmyte (mowa o jednej plamce np). Jednak duże za odwagę! Ja się jeszcze nie podejmuję takich malowań pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi