tofik Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Kolejny wynik mojej walki z plastikową materią Mustang w barwach 1st ACG Indie 1944r. Największa wada zestawu są kalkomanie, cały czas się kruszyły i pękały. Kolejna nowość w moim warsztacie to ślady okopceń wykonane przy pomocy grafitu z ołówka i czarnej kredki znalezionej całkiem przypadkowo w torebce z kosmetykami siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Mam ten model i jeżeli miałeś takie same przygody jak ja z nim to gratulacje takiego dobrego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Rzeczywiście te kaleczki strasznie cienkie - zwłaszcza na bocznych gwiazdach to widać ;> A modelik ładny choć taki monochromatyczny... mogłeś choć jedną fotkę spodu wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 11 Lutego 2009 Autor Share Napisano 11 Lutego 2009 Dzięki! Zdjęcia rzeczywiście nie najlepsze ale nie miałem zbyt dużo czasu bo musiałem szybko oddać aparat a swojego jeszcze się nie dorobiłem. A co do jakości modelu to według mnie nie jest tak źle. Oczywiście nie wszystko pasowało idealnie ale od czego jest szpachla i pilnik .Najgorsze to te kalki, kleiłem już jeden model z ICM więc nie spodziewałem się cudów ale ale to że białe pasy będą przebijać przez kalkomanie to mnie zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi