Krzychu126 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam! Zostałem zaszczycony Twoją obecnością u mnie to i ja zawitałem u Ciebie, choć oglądałem ten model już wcześniej. Bardzo mi się podoba, jakby model stał na trawie lub ziemi to pomyślałbym że jest prawdziwy! Podobają mi się takie ztyrane wojaki i nie ukrywam że w przyszłości maży mi się jakiś czołg... Brak mi słów... Jak ty to robisz że plastik wygląda jak obdarty z lakieru i farby metal!? Dla mnie szok! Jesteś wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Rafał, robisz te dziwadła a Beefe jak zacząłeś tak raz zakwiczało i poszło chyba na ubój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 No właśnie, 109-ka i forumowicze domagają się wznowienia prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Krzychu126 - miło mi, że zajrzałeś. Dziękuję za wpis n/t modelu. Smoku, jachud3 - spokojnie, wszystko w swoim czasie W kabince lepie pchełki i szukam kolorystyki tych że. W blaszkach jest duzo więcej, aniżeli mogę w kokpitach dojrzeć. Latadło wykonam, jak powiedziałem...ale dojrzewamy do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 cześć, i dobrze że robisz "tak jak lubisz". O to chodzi. Super wyszło. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 podziękować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 patrzac na te fotki z ujeciem zblizonych kol, gasek i poszczegolnych elementow modelu dochodze do wniosku ze gdyby nie swaidomosc iz jestem na forum modelarskim pomyslalbym ze ktos zrobil fotki na cwiczeniach z poligonu kurcze te twoje modele to jak zywe normalnie juz chyba lepiej sie nie da chcialbym kiedys zobaczyc w twoim wykonaniu Rafale jakas dioramke taka nawet spora z 2-3 pojazdy miedzy ruinami jakiegos miasteczka albo gdzies w jakims polu czy lesie heh to bylby dopiero widok pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Dzięki, co do dioramek, jak wspominałem wygłupiłem się kilka razy w ramach koŃkursu i na razie wystarczy tych że głupotek, a że i miejsca brak na same modele..to dioramki tym bardziej odpadają..ew. jakaś paznokciowa. jeszcze raz dzięki, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 Witam. Rezygnuję z udziału w głosowaniu, oraz z konkursu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi