Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 Witam, Jako że jestem Wszechmistrzem w rozkopywaniu modeli i ich niekończeniu otwieram kolejny warsztat . Oraz mały in-box: Forda T spróbuję zbudować w wersji Ambulance, głównie dlatego że chcę wreszcie zbudować coś od zera (buda). No i żeby trochę urozmaicić pracę bo części w pudełku niewiele. Zrobiłem mały rekonesans po zasobach sieci i muszę powiedzieć, że nie udało mi się chyba znaleźć zdjęć dwóch jednakowych pojazdów. Bo to albo różne błotniki, siedziska i osłony kabiny albo całkowicie różne budy i plandeki. W sumie to dobrze bo nie muszę się sztywno trzymać dokumentacji. Mój pojazd będzie skrzyżowaniem tego co dał RPM i tego co mi się podoba w innych pojazdach. Główne inspiracje: Póki co to tyle, trzeba sobie pooglądać ramki i poukladać logicznie co dorabiać i w jakiej kolejności. A w tej chwili idę walczyć z grypą która zaczyna mnie dzisiaj przyklejać do łóżka. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj
TomaszDudek Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 Model iście ciekawy będę śledził aż się stanę śledziem pozdro . Cytuj
ergie Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 masz tu linka, może się przyda http://svsm.org/gallery/FordT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi