Krzysztof Salwiczek Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam, Jako że jestem Wszechmistrzem w rozkopywaniu modeli i ich niekończeniu otwieram kolejny warsztat . Oraz mały in-box: Forda T spróbuję zbudować w wersji Ambulance, głównie dlatego że chcę wreszcie zbudować coś od zera (buda). No i żeby trochę urozmaicić pracę bo części w pudełku niewiele. Zrobiłem mały rekonesans po zasobach sieci i muszę powiedzieć, że nie udało mi się chyba znaleźć zdjęć dwóch jednakowych pojazdów. Bo to albo różne błotniki, siedziska i osłony kabiny albo całkowicie różne budy i plandeki. W sumie to dobrze bo nie muszę się sztywno trzymać dokumentacji. Mój pojazd będzie skrzyżowaniem tego co dał RPM i tego co mi się podoba w innych pojazdach. Główne inspiracje: Póki co to tyle, trzeba sobie pooglądać ramki i poukladać logicznie co dorabiać i w jakiej kolejności. A w tej chwili idę walczyć z grypą która zaczyna mnie dzisiaj przyklejać do łóżka. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Model iście ciekawy będę śledził aż się stanę śledziem pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 masz tu linka, może się przyda http://svsm.org/gallery/FordT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi