vader9 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 (edytowane) Witam Jakiś czas temu na allegro kupiłem kilka (10) modeli śmigłowców jako złom ale bardzo kompletne były jak na złom. Jednym z nich był czarny Ka-50 Italeri. Rozebrałem go wrzuciłem go do płyny hamulcowego ( może ktoś podpowie inny sposób usuwania starej farby ?? - będę wdzięczny) i po oczyszczeniu wziołem sie do roboty. Na pokazach w Radomiu widziałem kiedyś BRYZĘ w malowaniu okolicznościowym ala II wojna RAF, pomysł bardzo mi się spodobał. A ponieważ Ka-50 przestał być rozwijany ba nawet linie produkcyjną zamknięto więc pozwoliłem sobie poszaleć, zawsze mi się podobały malowania z II wojny ale śmigłowców to tam mało raczej było: no to taki czad wyszedł, nawet owiewki kabiny Ka-50 i Me-109 mają podobne Ciekaw jestem co sądzicie o takim historycznym malowaniu Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Wow, jestem pod wrażeniem efektu jaki uzyskałeś łącząc śmigłowiec z takim malowaniem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 No i powoli zaczyna wyglądać na skończony jeszcze dostanie ruskie gwiazdy małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ładnie wygląda. Tylko troszeczke kalki się swiecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi