hanadam Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 W zeszłym roku Edek wypuścił bardzo ładny model Hellkacika... tak ładny , ze mimo iż wszedłem do sklepu tylko po farbkę (jak zwykle) to wyszedłem z samolotem. Skleja się pięknie... ma troszkę blaszek, ładne kaleczki ... jednym słowem cud miód. Tylko ja jak zwykle musiałem go skopać Jako "srodkowy" kolor kupiłem sobie pierwszy raz w życiu Vallejo... farba ta miała dziwne własciwości - reagowała z wszystkim czym się da - od microsola po sidolux co spowodowało, ze dopiero trzecie malowanie po dwóch zmywaniach jako tako wygląda No dobra... jestem :dupa: nie modelarz i chyba lepiej nie będzie... Model polecam na Projekt Pacyfik... na pewno ktoś go zrobi jak trzeba PS. Te gwiazdy w naturze nie są takie niebieskie - prawie nie odróżniają się od granatu górnego - chyba światło przy fotografowaniu tak na nie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Po przygodach z farbką, model jest naprawdę porządnie wykonany. Nie pisz więcej, że jesteś d...nie modelarz, bo z tym się nie zgodzę. Mnie Twoje modele bardzo się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Przydałyby się jakieś zbliżenia. Fajne obicia! Model udany i wcale nie jesteś dupa tylko właśnie modelarz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi