RH Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Następne modele ze starej produkcji!!! P-24 w malowaniu z wystawy w Paryżu 1936 1:48 Mirage Norseman 1:48 firmy nie pamiętam Trumpeter 1:48 Delfinek Kanadyjski Canadair jako samolot pożarniczy 1:72 Heller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Ten pożarniczy to wygląda jak zabawka w tych barwach (u mojej żony na półce podobnie lśni CH-46) A Norseman to jakiś Hobbycraft albo Modelcraft - pamiętam , że mnie kiedyś kusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 A Norseman to jakiś Hobbycraft albo Modelcraft - pamiętam , że mnie kiedyś kusił... Z tym że jest to straszny prymityw ,i żeby go zrobić prawidlowo należałoby dużo zmienić, Jako że byl to modelik ktory robilem dla kolegi a nie miał wymagań to ominęło mnie uciążliwe poprawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Tak.. to na pewno ten pusty w środku i 10 części na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi