Aleksander Zielony Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Oto kilka zestawów które nabyłem w związku z budową lotniskowców klasy Essex. Są to zestawy różnych firmy w większości kupione w sklepach internetowych. GMM 1/700 USN WW2 CARRIER, relingi, radary, trapy, elementy samolotów. WEM PE 777 1/700 U.S. NAVY DOORS & HATCHES jak w nazwie (drzwi i włazy) TMW 1/700 Scale Set #757 Essex Class Carriers, cała masa cudów, lepsze od produktu GMM, lub raczej bardziej pożyteczne dla mnie. 1/700 Scale Set #752 Carrier Baskets, kosze ?? 1/700 Scale Set #754 Inclined Ladders, drabinki i schody. 1/700 Scale Set #712 Naval Aircraft Details, śmigła, podwozia, haki do lądowania. Do tego jeszcze nasz rodzimy Aber. http://aber.net.pl/detal/desc/u_s__navy_doors/ Poszukuję jeszcze zestawu firmy Eduard do Essexa. Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No, no... będzie czym się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 fajne te zdjątka, jakby można było dorzucić instrukcje do tych blaszek to fajnie by było te zestawy umieścić w tematach poświęconych produktom WEM i GMM oraz założyć nowy dla produktów TMW... nie wiem czy właściwa ale mi się taka koncepcja zbiorczych tematów (z dodatkami jednego producenta w jednym temacie) podoba, zresztą wkrótce mam zamiar coś w tym kierunku zrobić i porobić trochę zdjęć swoim dodatkom Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 fajne te zdjątka, jakby można było dorzucić instrukcje do tych blaszek to fajnie by było te zestawy umieścić w tematach poświęconych produktom WEM i GMM oraz założyć nowy dla produktów TMW... nie wiem czy właściwa ale mi się taka koncepcja zbiorczych tematów (z dodatkami jednego producenta w jednym temacie) podoba, zresztą wkrótce mam zamiar coś w tym kierunku zrobić i porobić trochę zdjęć swoim dodatkom Jędrek Dobry pomysł, pomoże wybrać zainteresowanym blachy do ich stoczni. Jak tylko światło zrobi się lepsze to pstryknę instrukcje i heja do wątków. Może w między czasie STARSZYNA zaczepi te tematy. Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi