Skocz do zawartości

[in-box] Blaszki do lotniskowców USN II WŚ

Aleksander Zielony

Rekomendowane odpowiedzi

Oto kilka zestawów które nabyłem w związku z budową lotniskowców klasy Essex. Są to zestawy różnych firmy w większości kupione w sklepach internetowych.

GMM

1/700 USN WW2 CARRIER, relingi, radary, trapy, elementy samolotów.

th_DSC00004a.jpg

WEM

PE 777 1/700 U.S. NAVY DOORS & HATCHES jak w nazwie (drzwi i włazy)

th_DSC00005a.jpg

TMW

1/700 Scale Set #757 Essex Class Carriers, cała masa cudów, lepsze od produktu GMM, lub raczej bardziej pożyteczne dla mnie.

th_lotbl2.jpg

1/700 Scale Set #752 Carrier Baskets, kosze ??

th_lotbl4.jpg

1/700 Scale Set #754 Inclined Ladders, drabinki i schody.

th_lotbl.jpg

1/700 Scale Set #712 Naval Aircraft Details, śmigła, podwozia, haki do lądowania.

th_lotbl3.jpg

Do tego jeszcze nasz rodzimy Aber.

http://aber.net.pl/detal/desc/u_s__navy_doors/

Poszukuję jeszcze zestawu firmy Eduard do Essexa.

Olek

fajne te zdjątka, jakby można było dorzucić instrukcje do tych blaszek to fajnie by było te zestawy umieścić w tematach poświęconych produktom WEM i GMM oraz założyć nowy dla produktów TMW...

nie wiem czy właściwa ale mi się taka koncepcja zbiorczych tematów (z dodatkami jednego producenta w jednym temacie) podoba, zresztą wkrótce mam zamiar coś w tym kierunku zrobić i porobić trochę zdjęć swoim dodatkom

Jędrek

fajne te zdjątka, jakby można było dorzucić instrukcje do tych blaszek to fajnie by było te zestawy umieścić w tematach poświęconych produktom WEM i GMM oraz założyć nowy dla produktów TMW...

nie wiem czy właściwa ale mi się taka koncepcja zbiorczych tematów (z dodatkami jednego producenta w jednym temacie) podoba, zresztą wkrótce mam zamiar coś w tym kierunku zrobić i porobić trochę zdjęć swoim dodatkom

Jędrek

Dobry pomysł, pomoże wybrać zainteresowanym blachy do ich stoczni. Jak tylko światło zrobi się lepsze to pstryknę instrukcje i heja do wątków. Może w między czasie STARSZYNA zaczepi te tematy.

Olek