RH Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 A oto i drugi meserek z Tamiyi w 1:48 bf 109 E3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Nie przepadam za tymi E... taki mały kołpaczek... gołe boki... ale ten modelik też w szafie czeka na wenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Aaaaa Mam takiego samego Oto link: viewtopic.php?t=9726 Twój widze prosto z fabryki. Szkoda, że mój nie powstał w mojej erze aero. Twój bardzo udany i schludnie wykonany. Ja bym go trochę przybrudził. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Wiesz Ostach... mnie się ten Twój chyba bardziej podoba... bo taki goły nie jest więcej w nim życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi