Rafał Pluta Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 (edytowane) A to już mój model można powiedzieć ,że prosto z fabryki gdyż skończyłem go 2 miesiące temu ;) Z zestawu jestem zadowolony . Jedyne co musiałem z waloryzować to otwory w rurach wydechowych ,których nie mal nie było . Poddaje go waszej ocenie ;) Edytowane 20 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 czy to Italeri/AM 1/48 ? EDIT: teraz widzę , ze tak czeka u mnie w kolejce na wenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 To model accurate miniatures jest ok trzeba tylko się pobawić w miejscu łączneia skrzydeł z kadłubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Fajny, mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 A zdajesz sobie sprawę że na tym modelu jest napisane "Za Robinu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi