RH Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Coś dla sympatyków lotnictwa towarzyszy zza wschodniej granicy trzy modele w 1:48 Sowieckich myśliwców I-153 firmy Clssic Airframes I-16 Eduard w malowaniu z inwazji na Polskę 1939 I-152 Special Hobby w malowaniu 1939 Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Fajniutkie... Iszaczka mam z Hobbycraftu... a na Czajkę chwilowo mnie nie stać Czy I-152 to jest to samo co I-15bis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Fajniutkie... Iszaczka mam z Hobbycraftu... a na Czajkę chwilowo mnie nie stać Czy I-152 to jest to samo co I-15bis? Nie siedzę głęboko w temacie ,ale mysle że wielkich różnic w wyglądzie nie bylo ,bardziej chyba od strony technicznej.Moze ktoś obeznany w temacie się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Wydaje mi się że tak I-15bis - jest też opisywany jako I-152 (jako model przejściowy do I-153) Natomiast I-153 pocztkowo był oznaczony jako I-15ter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Świetne modele. Szczególnie przyciągnął moją uwagę i-16, ponieważ sam kleiłem ten model, jednak w skali 1:72 i wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Świetne modele. Szczególnie przyciągnął moją uwagę i-16, ponieważ sam kleiłem ten model, jednak w skali 1:72 i wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Pozdrawiam. Jak znajdę czas to żuce pare skanow zdjeć z lat 80-tych modeli 1:72 i tam też jest I-16 z Revella któremu też pozostaje wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 No wiesz, mój był jakiejś ruskiej firmy, instrukcja po rusku, w dodatku pożółkła a to był mój drugi model plastikowy A jeśli chodzi o Twoje modele to jeśli masz to prosiłbym o wrzut jakichś amerykańskich myśliwców współczesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 No wiesz, mój był jakiejś ruskiej firmy, instrukcja po rusku, w dodatku pożółkła a to był mój drugi model plastikowy A jeśli chodzi o Twoje modele to jeśli masz to prosiłbym o wrzut jakichś amerykańskich myśliwców współczesnych Mialem współczesne 1:72 takie jak F-15.F-14 itp. lecz niestety ich nie uwiecznilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi