Skocz do zawarto艣ci

Mustang P-51B Revell 1:72

LukasX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jest to m贸j pierwszy post na forum (chocia偶 obserwuje je od dawna;). Wi臋c jak w temacie staram si臋 posk艂ada膰 do kupy modelik Revella, b臋dzie to m贸j pierwszy model malowany aerografem . Tylko problem pojawi艂 si臋 ju偶 na samym pocz膮tku, mam na my艣li farby w instrukcji wi臋kszo艣膰 kolor贸w sk艂ada si臋 z mieszania np: 60% jednego koloru i 40% innego. Przeszuka艂em forum i uda艂o mi si臋 znale藕膰 kilka zamiennik贸w ale mam w膮tpliwo艣ci co do reszty. Model b臋dzie w malowaniu U.S.S.A.F. Nie wiem na jaki kolor pomalowa膰 sp贸d modelu w instrukcji jest podany jako 90% mause gray,matt + 10% white,matt. Dlatego mam pytanie do forumowicz贸w: Czy kto艣 m贸g艂 by poda膰 kolory jakimi najlepiej pomalowa膰 model?(maluj臋 pactrami)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

RAV... Jeszcze jedno pytanie w tym temacie... Czy b臋dzie to du偶y afront je偶eli wykonam ten model w wersji strikte my艣liwskiej?? Czy musia艂bym pod skrzyd艂ami umie艣ci膰 zaczepy cho膰by pod zbiorniki paliwa?? Ostatnio chc臋 pope艂ni膰 ten sam modelik dla relaksu od okr臋t贸w podwodnych (karton i plastk) ale w艂a艣nie w "go艂ej"konfiguracji

Odno艣nik do komentarza

A tak z czystej ciekawo艣ci przejrza艂em Twoj膮 stronk臋 w podpisie. 艢wietne modele.

Te偶 by艂em na AIRSHOW w Poznaniu w 2007. Widzia艂em jak startowa艂 ostatni "lataj膮cy odkurzacz" i wzbija艂 za sob膮 wysok膮 fontann臋 wody. Pogada by艂a wy艣mienita do lotu

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.