LukasX Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich jest to m贸j pierwszy post na forum (chocia偶 obserwuje je od dawna;). Wi臋c jak w temacie staram si臋 posk艂ada膰 do kupy modelik Revella, b臋dzie to m贸j pierwszy model malowany aerografem . Tylko problem pojawi艂 si臋 ju偶 na samym pocz膮tku, mam na my艣li farby w instrukcji wi臋kszo艣膰 kolor贸w sk艂ada si臋 z mieszania np: 60% jednego koloru i 40% innego. Przeszuka艂em forum i uda艂o mi si臋 znale藕膰 kilka zamiennik贸w ale mam w膮tpliwo艣ci co do reszty. Model b臋dzie w malowaniu U.S.S.A.F. Nie wiem na jaki kolor pomalowa膰 sp贸d modelu w instrukcji jest podany jako 90% mause gray,matt + 10% white,matt. Dlatego mam pytanie do forumowicz贸w: Czy kto艣 m贸g艂 by poda膰 kolory jakimi najlepiej pomalowa膰 model?(maluj臋 pactrami) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 RAV... Jeszcze jedno pytanie w tym temacie... Czy b臋dzie to du偶y afront je偶eli wykonam ten model w wersji strikte my艣liwskiej?? Czy musia艂bym pod skrzyd艂ami umie艣ci膰 zaczepy cho膰by pod zbiorniki paliwa?? Ostatnio chc臋 pope艂ni膰 ten sam modelik dla relaksu od okr臋t贸w podwodnych (karton i plastk) ale w艂a艣nie w "go艂ej"konfiguracji Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 A tak z czystej ciekawo艣ci przejrza艂em Twoj膮 stronk臋 w podpisie. 艢wietne modele. Te偶 by艂em na AIRSHOW w Poznaniu w 2007. Widzia艂em jak startowa艂 ostatni "lataj膮cy odkurzacz" i wzbija艂 za sob膮 wysok膮 fontann臋 wody. Pogada by艂a wy艣mienita do lotu Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.