Michał_Kielce Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Jeden z pierwszych moich modeli i pierwszy który nie był prosto z pudła. Dodałem mu druciki pomiędzy kołami oraz druciki przed każdym ramieniem silnika gwiazdowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Nie jest zły . Tylko kalka na górze (niebieski pas) odstaje trochę od koloru kamuflażu, na 3 i 4 fotce. A jak tam składalność? Do kitu czy da się przeżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Albo te foty są takie albo za szerokie jest zawieszenie . Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Czy ja wiem, wydaje mi sie że jest dobrze. http://picasaweb.google.com/stan479/MUZEUMLOTNICTWAPOLSKIEGOWKRAKOWIE#5125676242783255458 Składalność o ile pamiętam była bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 niebieskie paski powinny być w kolorze spodu skrzydeł... ale to w sumie wina kalek nie Twoja (chociaż można było pomalować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 niebieskie paski powinny być w kolorze spodu skrzydeł... ale to w sumie wina kalek nie Twoja (chociaż można było pomalować) Tak naprawdę chodiło mi o to, że między niebieskim pasem a khaki widać cienki pasek folii. Może pod kalkę dostało sie trochę powietrza i źle siadła, ja tak mam cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 3xP11-kto da więcej? Jeden z bliska Stareńkie modele.Farby ASTER,blachy,kalki(zbieranina z kawałków),modele PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi