kubaszon555 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Czy można już go zakupić Fotki twoje czy z Internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Fotki są moje, dziś jeszcze dołożę parę in-boxów. Niestety tego modelu już nie kupisz, on jest chyba z 95 albo 96 roku. Był na alle... 2 dni temu sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 No to widzę po wszystkich InBox'ach ze otworzyłeś drzwiczki od szafy A masz je w planach budować kiedy EDIT: Napisałem to do jednego tematu ale zwracam się do wszystkich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Pewnie, że mam zamiar je budowac, a kiedy? hmmm nie mam pojęcia jak czas i chęci pozwolą, samo zbieranie niesklejonych też jest interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Bardzo ładne malowanie! Szczerze mówiąc, nie miałem pojecia, że Revell coś takiego wydał... tym większe dzięki za inboksik. Non stop się czegoś na tym Modelłorku uczę Stateczniki i skrzydła są malowane w całości na pomarańcz , czy tylko od góry? Dopiero co w Bytomiu B737 kupiłem, a już mię korci, żeby i Airbusa jakowegoś nabyc samo zbieranie niesklejonych też jest interesujące Laughing No właśnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 4 Marca 2009 Autor Share Napisano 4 Marca 2009 Chyba z obu stron jest malowany na jasny pomarańcz (nie dam głowy). To jest jedno z najciekawszych malowań jakie revell kiedykolwiek wydał (mam katalogi od 86 roku). Jednak model nie wygląda by kleił się idealnie:/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaszaki Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Modelik faktycznie super! Wczoraj dostałem takiego w prezencie Został kupiony na ebay.de . A Ty zaczełeś już go składać ? A jeśli tak to jak wrażenia i może jakieś rady ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Hej, model (podobnie jak 90% moich pasażerów) jest nadal w pudełku, ostatnio mam na to trochę mało czasu. Przewiduje, że nie będzie on się kleił tak dobrze jak 319/320/321 czy 330/340. Model ma swoje lata i z tego co pamiętam to pochodzi on z końca lat 80. Linie wypukłe, dużo uproszczeń i brak tej finezji jaką mają nowsze produkcje revella. Może być problem z łączeniem skrzydeł z kadłubem, trochę szpachlówki powinno pomóc Kalkomania także jest z tych "starszych" Ma mało detali i nie jest tak błyszcząca jak w nowszych modelach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi