Gość Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Czy można już go zakupić Fotki twoje czy z Internetu Cytuj
kubaszon555 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Napisano 28 Lutego 2009 Fotki są moje, dziś jeszcze dołożę parę in-boxów. Niestety tego modelu już nie kupisz, on jest chyba z 95 albo 96 roku. Był na alle... 2 dni temu sprawdz Cytuj
Gość Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 No to widzę po wszystkich InBox'ach ze otworzyłeś drzwiczki od szafy A masz je w planach budować kiedy EDIT: Napisałem to do jednego tematu ale zwracam się do wszystkich modeli Cytuj
kubaszon555 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Napisano 28 Lutego 2009 Pewnie, że mam zamiar je budowac, a kiedy? hmmm nie mam pojęcia jak czas i chęci pozwolą, samo zbieranie niesklejonych też jest interesujące Cytuj
LordDisneyland Napisano 4 Marca 2009 Napisano 4 Marca 2009 Bardzo ładne malowanie! Szczerze mówiąc, nie miałem pojecia, że Revell coś takiego wydał... tym większe dzięki za inboksik. Non stop się czegoś na tym Modelłorku uczę Stateczniki i skrzydła są malowane w całości na pomarańcz , czy tylko od góry? Dopiero co w Bytomiu B737 kupiłem, a już mię korci, żeby i Airbusa jakowegoś nabyc samo zbieranie niesklejonych też jest interesujące Laughing No właśnie ;) Cytuj
kubaszon555 Napisano 4 Marca 2009 Autor Napisano 4 Marca 2009 Chyba z obu stron jest malowany na jasny pomarańcz (nie dam głowy). To jest jedno z najciekawszych malowań jakie revell kiedykolwiek wydał (mam katalogi od 86 roku). Jednak model nie wygląda by kleił się idealnie:/ Pozdrawiam Cytuj
Szaszaki Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Modelik faktycznie super! Wczoraj dostałem takiego w prezencie Został kupiony na ebay.de . A Ty zaczełeś już go składać ? A jeśli tak to jak wrażenia i może jakieś rady ? Pozdrawiam Cytuj
kubaszon555 Napisano 9 Lipca 2009 Autor Napisano 9 Lipca 2009 Hej, model (podobnie jak 90% moich pasażerów) jest nadal w pudełku, ostatnio mam na to trochę mało czasu. Przewiduje, że nie będzie on się kleił tak dobrze jak 319/320/321 czy 330/340. Model ma swoje lata i z tego co pamiętam to pochodzi on z końca lat 80. Linie wypukłe, dużo uproszczeń i brak tej finezji jaką mają nowsze produkcje revella. Może być problem z łączeniem skrzydeł z kadłubem, trochę szpachlówki powinno pomóc Kalkomania także jest z tych "starszych" Ma mało detali i nie jest tak błyszcząca jak w nowszych modelach. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi