w-w-w-w-w5 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 (edytowane) Zdięcia w większej rozdzielczości. Edytowane 28 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Fotki 400 x 300 pikseli nie pozwalają, żeby ocenić wykonanie. Ładny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Zapodaj wieksze fotki, z obecnych niewiele wynika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Wydech jest w trakcie prac, jeszcze go nie przykleiłem...i sory za słabe zdięcia ale strasznie dzisiaj ciemny był dzień i nie wyszły ogólnie tak jak chciałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Ogólnie źle nie jest. Ale kalki nakłada się w trakcie kładzenia bezbarwnego, żeby nie było widać krawędzi. Na rejestracji też film odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 no właśnie te kalki... po położeniu dopiero zaczałem się zastanawiać że coś jest nie tak. ale już było za późno model był sklejony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Witam Ogólnie Cayman robi pozytywne wrażenie małe przetarcia m.in na tylnym spojlerze czy to kurz?? i lepiej by wyglądał z liniami podziału bądź wystarczyłoby je pogłębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Z tyłu na spojlerze to paproch od chusteczki którą go wycierałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi