Gość Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Witam. Ukończyłem samolot pasażerski Avro RJ85 linii lotniczych FlyBe. Model jest moim pierwszym modelem samolotu pasażerskiego. Jakieś pytania Proszę pisać oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Model bardzo sympatyczny, malowanie jest świetne, ładnie zrobiony. Jedyne zastrzeżenia mam do kabiny, tam chyba jest kalkomania nałożona? Osobiście wolę samo szkło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Model również bardzo mi się podoba. Fajne malowanie, szczególnie napis. Tylko to nieszczęsne podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 A faktycznie teraz widzę, kleiłem ten model w 98 roku (malowanie crossair) i miałem problem z podwoziem związany z prawym kołem prawego golenia, które wisiało w powietrzu. Usiłowałem naginać plastik, przesunąć ośki ,aż w końcu ułamałem hehe. Póki co stoi na półce i czeka na przemalowanie w barwy TNT, przy okazji pokombinuję z podwoziem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Co do szyby czołowej to tak. Na szybie jest kalkomania ale była pęknięta U mnie jest tak samo z tym podwoziem próbowałem spiłować ale nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 KonDi, dlaczego na niepomalowane oszklenie kokpitu nałożyłeś kalkomanię? Powinieneś był pomalować je na biało, a następnie nałożyć kalkomanię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Nie wiedziałem ze tak trzeba. Dzięki za uwagę na następny raz będę wiedziec. To mój pierwszy pasażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi